top of page
Øvelser psykomotorisk terapi

 

Når motion og behandling går hånd i hånd

Når du træner med os, arbejder vi med at øge din kropsbevidsthed igennem sansninger, opmærksomhed, øvelser, sprogliggørelse og refleksioner. Alt sammen med afsæt i træning af krop og sind. 

Vi oplever tit, at når man træner kommer man i kontakt med spændinger, og når jeg behandler, finder jeg muskler, der trænger til at blive trænet. Selve træningen vil blive tilpasset det, jeg finder i muskulaturen, og samtale og behandling vil blive tilpasset de belastningsmønstre, der fremkommer i træningen.

 

Den psykomotoriske tilgang er baseret på et læringsforløb, hvor du er i centrum og aktivt lærer at tage ansvar for dit helbred. Vi hjælper dig i den proces og har en række værktøjer, tålmodighed, og masser af motivation til at støtte op om din proces. 

Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte menneskes aktuelle tilstand. Vi arbejder med at styrke kroppen såvel som med at afspænde den. Vi skruer op og ned for intensiteten, alt efter dine behov. Derfor kan træningen være virkelig hård, meget blid, eller et sted midt i mellem, men vi arbejder altid med kropsbevidsthed og med dig som omdrejningspunkt.

bottom of page