Vi spænder op, fordi vi har smerter og vi har smerter, fordi vi spænder op.

 

Psykomotorisk behandling, træning og samtale kan være en hjælp til at bryde den onde spiral og give en indsigt i hvordan og hvorfor spændingerne opstår. Når vi lærer vores kropslige mønstre at kende, får vi nye muligheder for at handle på kropslige signaler og ændre vores vaner. Derved kan kropslig balance påvirke vores helbred og livskvalitet på en positiv måde.

Klientudtalelser: 

Det har været en meget positiv oplevelse at gå i psykomotorisk terapi. Lotte er et helt særligt menneske, som har en fantastisk evne til at få folk som mig ned i tempo og tænke lidt mere på  mig selv. Jeg har formået at implementere nye og gode vaner i min arbejdsdag og familieliv som gør, at jeg ikke har hovedpiner mere. 

​                                                                                                                grafiker, 43 år

Klientudtalelser: 

Jeg har haft fornøjelsen at få foretaget konsultationer og behandlinger af Lotte Hartmeyer, da jeg har smerter i mine skuldre. 

Lotte virker meget professionel i hendes analyse af problemer med kroppen. 

Lotte har været god til at forklare sammenhængen mellem muskler og gener i kroppen. 

Jeg har fået et træningsprogram med nogle tilpassede øvelser, som jeg kan udføre. 

Jeg vil derfor gerne anbefale Lotte til andre. 

                                                                                                                Service ingeniør, 54 år

ROBUST psykomotorisk terapi,CVR.:39736969, Jernbane Allé 45 2 sal, 2720  Vanløse, tlf.nr.: 20208812, e-mail: lotte@rbst.dk

  • Facebook Social Icon