top of page

Sundhedsprofil & trivsel på arbejdspladsen

Bæredygtige rammer på arbejdspladsen

 

Har I sat mål for medarbejdertrivsel og fastholdelse? Alt for mange tror at fastholdelse handler om lønpakker, men lige så ofte handler det om god planlægning af hverdage for medarbejderne, hvor både hovedet og kroppen kan følge med. 

Få en robust arbejdsstyrke, hvor sundhed og trivsel bliver integreret i arbejdslivet. Med psykomotorisk terapi og træning tænker vi hele vejen rundt. Vi arbejder med individets fysiske skavanker og stress som en del af helheden i en social kontekst.

 

Alt kræver vedligeholdelse. I Robusts trivselspakke passer og plejer vi jeres medarbejdere, så de kan passe deres arbejde. Vi leverer individuel behandling, der afhjælper smerter i nakke, ryg og lænd. Vi behandler og forebygger stress på arbejdspladsen og tager hovedpine og andre spændingsrelaterede lidelser i opløbet, så de ikke udvikler sig til sygedage. Behandlingen øger trivslen for medarbejderne og giver resultater på bundlinjen. 

Vi skræddersyer også små pauser til større grupper, f.eks. skulder/nakke træning, afspænding eller regulære motionshold.

Kontakt os for at høre nærmere om, hvordan vi kan øge trivslen på jeres arbejdsplads. 

photography by: birgittewintherhinge.smugmug.com
bottom of page