Mit navn er Lotte Hartmeyer og jeg står bag ROBUST psykomotorisk terapi.

Min hovedinteresse er at få det enkelte menneske til at trives fysisk, mentalt og socialt. Min professionelle motivation er at inspirere det enkelte individ til at opnå frihed i egen krop og skabe mentalt overskud. Min stil er på en gang empatisk, ressourceorienteret og støttende på en varm og engageret måde.

Jeg er uddannet Psykomotorisk terapeut og personlig træner. Jeg har kurser inden for stress og trauma samt mindfulness. Min interesse for at arbejde med krop og psyke i en gensidig kombination kommer blandt andet til udtryk i min egen passion for klippeklatring. Jeg har tidligere arbejdet som ortopædist og har lavet specialfremstillede personbårne hjælpemidler (arm- og benproteser etc.).

Jeg laver behandling og bevægelse, der udmønter sig i, at det enkelte menneske får frihed i egen krop og derved genererer mentalt overskud. Jeg arbejder specifikt med stress, smerter og spændingstilstande, både en til en og i gruppeprocesser. 

 

 

 

ROBUST psykomotorisk terapi,CVR.:39736969, Jernbane Allé 45 2 sal, 2720  Vanløse, tlf.nr.: 20208812, e-mail: lotte@rbst.dk

  • Facebook Social Icon