ROBUST psykomotorisk terapi, Amagerbrogade 61 st. 2300 København S (Den glade krop), tlf.nr.: 20208812, lottehartmeyer@hotmail.com

  • Facebook Social Icon

Kom godt igen efter et stress-kollaps.

Lær at finde ro, afspænding og balance både mentalt og fysisk igen.  

Den psykomotoriske, afspændende behandling lærer din krop at spænde af og genfinde balancen i nervesystemet.

Vi arbejder ressourceorienteret, og igennem samtale, afspænding og øvelser, får du redskaber til at være i dit hverdagsliv på en ny måde. Behandlingen giver dig ressourcer til at genfinde din plads i dit gamle liv med nye vaner.

 

Klients udtalelse: 

Efter en lang sygemelding pga. stress kom jeg i behandling hos Lotte. Den psykomotoriske behandling fik min krop til at slappe helt af og gav en dejlig fred og afslappethed i kroppen resten af dagen. En anden bonuseffekt er, at kroppen er blevet mere smidig efter blot nogle få uger.

Forud for selve behandlingen havde jeg nogle gode samtaler med Lotte, hvor jeg fik afløb for den frustration, som kan komme i kølvandet af stress. I den forbindelse fik jeg en bedre forståelse for min ”tilstand” og nogle værdifulde værktøjer til at få dårlige dage til af fungere optimalt. Ydermere har min krop haft godt af behandlingerne, da jeg er blevet bedre til at slappe af og til at modtage behandlingerne.

Jeg har aldrig prøvet den slags behandlinger før, men jeg kan uden tvivl sige, at jeg har fået mere ud af Lottes behandlinger end af samtaler med min psykolog!

                                                                                                                                          Sekretær, 61 år